Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 4ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας πραγματοποίησε το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, εκδήλωση τιμής στους Τρεις Ιεράρχες.

Χαιρετισμούς απήυθυναν, η διευθύντρια του σχολείου κ. Βαβουλίδου Μαρία, ο πανοσιολογιότατος πατέρας Επιφάνιος και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας – Πολιτισμού – Δόμησης και Διαφάνειας Τσαντάκης Δημήτριος, ενώ την ομιλία με θέμα, «Ποιας παιδείας προστάτες είναι οι τρεις Ιεράρχες», επιμελήθηκε και εκφώνησε ο εκπαιδευτικός κ. Νατσιός Δημήτριος. 

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από την παιδική χορωδία της «Χριστιανικής Ελπίδας» και τις χορωδίες του 2ου γυμνασίου Εχεδώρου (Διαβατών) και του δημοτικού σχολείου Ασβεστοχωρίου.

Την παρουσίαση του προγράμματος επιμελήθηκε η εκπαιδευτικός και γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Χαραλαμπίδου Παρθένα.

Την εκδήλωση κάλυψαν τηλεοπτικά ο κ. Κυριακίδης Θεόφιλος για την διαδικτυακή εφημερίδα "Γνώμη Κιλκίς", καθώς και ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός Θεσσαλονίκης 4Ε.

Τέλος, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης, που με τις προσφορές βιβλίων και παραδοσιακών τοπικών προϊόντων βοήθησαν στη δημιουργία Bazaar ενισχύοντάς τον οικονομικά προς όφελος πάντα των μαθητών και των μαθητριών του σχολείου.


Εκδήλωση τιμής των Τριών Ιεραρχών στο Κιλκίς by GNOMIKILKIS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου