Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΕΡΕΑ

Ψάχνετε για διαδραστικές εφαρμογές στερεών γεωμετρικών σχημάτων; Ελέγξτε τις πέντε παρακάτω ιστοσελίδες. Αυτές οι ιστοσελίδες περιέχουν υλικό για στερεά και τα αναπτύγματα τους . Επίσης υπάρχουν εκτυπώσιμα αναπτύγματα για όλα τα στερεά.
  
Annenberg Media είναι  μια διαδραστική σελίδα για γεωμετρικά στερεά , πρίσματα και πυραμίδες. Επιτρέπει στους χρήστες να περιστρέψουν τα  3d σχήματα και να δούμε πώς  σχηματίζονται τα στερεά, από τα ανάπτυγματά τους .

Illuminations είναι μια ιστοσελίδα που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε τα αναπτύγματα των γεωμετρικών στερεών . Το  καλό με αυτό το διαδραστικό πρόγραμμα είναι ότι σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε το δικό σας ανάπτυγμα για κάποιο στερεό.

Math Interactives   επιτρέπει στους χρήστες να διερευνήσουν τη σχέση μεταξύ του όγκου των στερεών και των αναπτυγμάτων τους .

Maths is Fun -  Μια σελίδα για Γεωμετρικά στερεά . Ο ιστότοπος περιλαμβάνει ιδιότητες, εκτυπώσιμα αναπτύγματα, καθώς και 3d διαδραστικά κινούμενα σχέδια.


SEN Teacher είναι μια ιστοσελίδα που παρέχει δωρεάν υλικά μάθησης. Ο δικτυακός τόπος διαθέτει δωρεάν εκτύπωση αναπτυγμάτων για πολύεδρα το οποίο είναι διαθέσιμο σε μορφή PDF . Ο δικτυακός τόπος επιτρέπει επίσης στους χρήστες να δημιουργούν αναπτύγματα , δημιουργώντας " photonets .